sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Mökin sisätilojen remontti

Mökin sisäremontti on edennyt huimaa vauhtia. Tyhjensimme sisätilat remontoitsijoita varten helatorstaina, ja nyt mökissä näyttää jo aika erilaiselta kuin silloin. Kuten kuvista näkyy, niin ennen erillinen pieni keittiö ja tupa yhdistetään yhdeksi tilaksi ja vintti avataan harjaan asti siten, että keittiön päälle jää parin metrin syvyinen parvi.

Ennen vintti on eristänyt pahimman kuumuuden ja alakerrassa on ollut siedettävän viileää helteelläkin. Nyt kun vintti avataan, on sisäkattoon lisättävä eristettä, jotta mökki ei kuumenisi kesähelteillä liikaa.

Vielä ei ole siis läheskään valmista ja vaikka toisaalta olisi ollut kiva lätkäistä tänne esille ennen ja jälkeen -kuvat vasta remontin valmistuttua, jolloin muutos tietenkin olisi ollut kaikista vaikuttaviin, niin päätin esitellä hommaa näin vaihe vaiheelta. Tässä siis kuvia rempan edistymisestä tähän mennessä.


Näissä kuvissa mökki on siivottu purkua ja remonttia varten.Sitten keittiö ja sen seinä on purettu. Lisäksi pois lähti myös eteisen kaappi, joka ennen omalta osaltaan rajasi keittiötä muusta tilasta.


 Ja näissä kuvissa tilanne nyt. Katto on avattu ja keittön päällä näkyy parvi.

Ja remontti jatkuu...

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Onko kaikki sujunut hyvin ja yllätyksiltä vältytty? Kilpailutitko remonttifirmoja vai miten löysit hyvän ja luotettavan tekijän?
  / Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Joo, toistaiseksi ei ole tullut mitään isoja yllätyksiä, mökki on osoittautunut varsin hyväkuntoiseksi. Tekijä löytyi suosituksen perusteella, ovat tehneet tuolla mökkialueella useita erikokoisia remontteja sekä kokonaan uusia mökkejäkin. Alusta asti on tuntunut siltä, että todellakin tietävät mitä tekevät!

   Poista
 2. Loistava juttu! Itse koen kaikissa remonteissa aina haasteeksi urakoitsijan valitsemisen. Itsellä on ollut kovin huono onni tilattujen remonttitöiden osalta, eikä yksikään ole mennyt kivuttomasti. Kaikki kun pitäisi aina tehdä itse ��. Tsemppiä projektin kanssa. Kiva lukea sekä katsoa kuvia remontin etenemisestä. Ehken joskus minäkin.....
  /Pia

  VastaaPoista
 3. Hei! Minulla olisi samanmoinen parviremontti ajatuksissa. Paljonko tuli remontti maksamaan?

  VastaaPoista