sunnuntai 6. elokuuta 2017

Juhlat mökillä


Seurasin koko viime viikon huolestuneena ja tiiviisti tämän sunnuntain säätiedotuksia ja fiilikseni vaihtelivat sen mukaan, luvattiinko sadetta vai poutaa. Syynä tähän oli jälkikasvun 6- ja 8-vuotissynttärit sukulaisille, jotka oli päätetty pitää tänään. Säästä riippuen joko kotona tai mökillä. Itse toivoin hartaasti mökkijuhlakelejä, sillä kotona järjestettävät pippalot olisivat vaatineet huomattavasti massiivisempia valmisteluja mm. siivouksen muodossa. Toinen, ehkä jopa painavampi, syy oli se, että mökillä näyttää juuri nyt niin ihanalta, että se on täydellinen paikka juhlia.

Aamun ilman ja säätiedotuksen perusteella päädyimme mökille. Aurinko jaksoi pitää sadepilvet loitolla reilu kaksituntisten juhlien ajan, kunnes kaatosade saatteli viimeiset vieraat kotimatkalle ja rummutti kotoisasti mökin ikkunoihin tiskatessani astioita. Ja juhlat olivat juuri niin ihanat kuin toivoinkin.

2 kommenttia:


  1. Kävipä tuuri sateen kanssa ja saitte kauniit juhlat. Täällä päin kaatosateessa oli todella valtava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuuri tosiaankin. Säätiedotus lupasi vain pientä ripottelua, joten en tiennyt edes pelätä moista sademäärää. Onneksi se alkoi vasta juhlien jo lähes loputtua.

      Poista